Karta mellan gamla och nya adressen

Nu har vi flyttat från lokalen på Adelsgatan till Strandgatan 1. Du hittar vid inre hamnen, i samma hus som landshövdingens resident. Vår flytt innebär att vi kommer närmre universitetet, biblioteket, Fenomenalen och alla företagare som sitter med oss på Wcreate (Wisby Creative Center). Gott om parkeringsplatser finns på Tullhusplan bredvid Glassmagasinet, där finns också 2 laddstolpar ✌️

Årsmöte 2018


FRÅGA TILL EN MEDLEM

Hej Karin Gardell, varför blev du medlem i Miljöpartiet?
- Jag har alltid varit intresserad av frågor som rör mat och miljö och hälsa och jag vill gärna vara med och påverka. För flera år sedan var jag aktiv och hade nämnduppdrag i ett annat större parti, men blev besviken. Det var så toppstyrt och det var bara vissa personer som räknades.
- Sen bjöd en medlem i Miljöpartiet med mej till en träff. Jag var lite avvaktande först men blev glatt överraskad! Alla, även helt nya medlemmar, fick yttra sig och allas åsikter betydde något! Samtalet var öppet och vänligt. Och även om vi hade helt olika ingångar och erfarenheter så var omsorgen om miljön det som förenade oss. Efter att ha vågat gå med på den här första träffen så blev jag aktiv. Jag har lärt mej mycket och är glad att jag fick den här möjligheten.